Boek nu en ontvang 5% korting!
Hotel Middelburg
image

Boek nu en ontvang 5% korting!

Reserveer via onze website voor de laagste prijs en ontvang nu 5% korting op uw reservering.

Onze
website
Andere
boekingssites
5% reserverings korting
Gratis parkeren op eigen terrein
Geen reserveringskosten
Eenvoudig reserveren
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Stranden

Banjaardstrand, Kamperland

De Banjaardstrand is 3 kilometer lang en behoort tot een van de schoonste stranden in Nederland. Een prima locatie voor een uitje met de familie.

Breezand, Vrouwenpolder

Breezand is het breedste strand van Zeeland. Bovendien is het ook een schoon strand toegekend met de Blauw Vlag voor internationale milieuonderscheiding. In de zomerdagen is Breezand een mooie plek om te genieten van de zon en een Zeeuws briesje, te zwemmen in de zee of een ontspannende strandwandeling te maken.

Nollestrand, Vlissingen

Het Nollestrand ligt naast de boulevard van Vlissingen. Je kunt er lekker genieten van de zee, zon en zand en met een wijd uitzicht op de Noordzee kun je de grote vrachtschepen zien langsvaren. Door de unieke ligging ben je met een stap en sprong zo van het strand op de boulevard voor een mooie wandeling.

Badstrand, Domburg

Achter de indrukwekkende duinen ligt het strand van Domburg. Het is een uiterst mooi strand en staat bekend voor haar natuur- en milieuvriendelijkheid. Je kan zwemmen in de zee, zonnen op het strand, fietsen en wandelen door de duinen of een verfrissend drankje doen op het terras. Echt één van de fraaiste plekjes van het land.